САНДВИЧ 'НА ВЪРХА'

Когато тръгвате на преход в планината едно от най-важните неща за които трябва да помислите това са сандвичите. Те са удобни за пренасяне и могат да съдържат доста голямо количество енергия от която уверявам ви ще се нуждаете.
За моя сандвич избрах малка калорийна бомба с лек освежаващ акцент - все пак ни предстоеше изкачване на 2925 м. надморска височина за 3 часа и то при не много приятни метеорологични условия.

ПРОДУКТИ:
4 филийки домашен хляб
колбас по избор
2 с.л. извара
1 ч.л. едрозърнеста горчица
4 стръка пресен магданоз


ПРИГОТВЯНЕ:
Измийте и нарежете на ситно магданоза. Поставете го в дълбок съд или мензура и добавете изварата. Пасирайте заедно до получаване на кремообразна смес. Подправете с горчицата.

Намажете филийките хляб с получения пастет и наредете колбаса, сглобете сандвича и опаковайте добре.

Приготвено с любов от Ники <3
За нашето пътешествие до в. Мусала прочетете тук

Коментари