ЯЙЧЕН ХАМБУРГЕР

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

яйца

маруля

доматки

сирене чедър

скаморца или кашкавал

прошуто


                                      

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Бройката на яйцата определете вие, по колко на всеки. Сварете яйцата 10 минути. През това време на режете всички допълнения за хамбургера. Обелете яйцата, подредете продуктите така, че да изглеждат красиво цветово. Забодете с клечка за зъбки и поднесете.

Може да поднесете легнали върху канапе от зелена салата.

                                          

Може да поднесете върху дъска, ако подготвяте парти.

                                                                  Или просто в чинийка.
Отново този мой приятел за който доста пиша когато снимам рецептите си на извънградската ни къща. И този път беше плътно до мен. Е, направих едно яйчно хамбургерче и за него.
БОН АПЕТИ ОТ ЛИЛИ!

Коментари