Пропускане към основното съдържание
Нашите кулинарни пътешествия
ТЕМАТИЧНИ ВЕЧЕРИ
ПЪТЕШЕСТВИЯ
ВАШИТЕ РЕЦЕПТИ
КОИ СМЕ НИЕ
БЪЛГАРСКИ ТРАДИЦИИ
Още…
Споделяне
Получаване на връзка
Facebook
X
Pinterest
Имейл
Други приложения
Етикети
Бъдни вечер
Българска кухня
Вегетарианска кухня
Гарнитури
Основни ястия
Предястия
Салати
март 05, 2020
САЛАТА ОТ СМИЛЯНСКИ ФАСУЛ С ЛЮТЕНИЦА
Фасула се накисва от вечерта във вода.
На другият ден се вари, най-добре в тенджера под налягане, до пълното му сваряване. Посолява се леко. Добавят се 1
-2 глави лук нарязан на ситно и едно бурканче домашна лютеница. Разбърква се добре.
Бени
Коментари
Коментари
Публикуване на коментар
Оставете Вашето мнение или препоръка към нас.