ИТАЛИАНСКА ГЛЕЗОТИЙКА
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
2 глави стар лук
200 г. козе сирене
парчета прошуто
листенца пресен босилек
сол
зехтин
соев сос
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Не белете патладжана, нека си е кората. Нарежете го на парчета 3 см., посолете и омажете от двете страни със зехтин. Хайде сега на скарата, грила или тигана до готовност. Нарежете лука на по едри полумесеци и в тигана с 2 лъжици соев сос. През това време си нарежете козето сирене, прошутото и листенцата от босилек. Върху всяко парче патладжан сложете от една лъжица от лука, отгоре по едно парче сирене увито е прошуто. Украсете с листенца пресен босилек.
БОН АПЕТИ ОТ ЛИЛИ !
Коментари
Публикуване на коментар
Оставете Вашето мнение или препоръка към нас.