ЯПОНСКА САЛАТА
Продукти:
Китайско зеле
Краставици
Яйца
Дресинг:
оризов оцет - 1 с.л.
соев сос - 1 с.л.
захар - 1 с.л.
горчица - 1 с.л.
чесън
сусамово олио - 2 с.л.
Приготвяне:
Зелето се нарязва на тънки ивици и се намачква.Дресинга се загрява, за да се разтопи захарта и се залива зелето, за да поомекне.
Нарязва се и краставицата по същия начин и се прибавя към зелето.
Прави се омлет от яйцата с малко мляко. Омлетът също се нарязва се и се добавя към салатата.
Поръсва се със сусам, леко запечен предварително на тиган.
Да ви е сладко с КРЕМИ!
Коментари
Публикуване на коментар
Оставете Вашето мнение или препоръка към нас.