САЛАТКА С ЧЕРВОНА КАПУСТА В ПРЕВОД - САЛАТА ОТ ЧЕРВЕНО ЗЕЛЕ
Продукти:
червено зеле- малка глава до 1 кг.
червен лук - 1 глава, средно голяма
олио - 3 с.л.
ябълки - 2 бр. обелени
черен пипер - 1 ч.л.
захар 1 ч.л.
сол - 1 ч.л.
червен лук - 1 глава, средно голяма
олио - 3 с.л.
ябълки - 2 бр. обелени
черен пипер - 1 ч.л.
захар 1 ч.л.
сол - 1 ч.л.
Приготвяне:
Обелете и нережете лука. Запържете го до прозрачност, добавете фино нарязаното червено зеле, като изхвърлите най горните листа.Задушете за 5- 8 минутки. Изсипете в купа, добавете обелената и нарязана на кубчета ябълка и залейте с маринатата от лимон, сол, захар и черен пипер.
Ябълката може и да се добави докато се задушава зелето и лука. Но когато се добави сурова освежава салатата.Обелете и нережете лука. Запържете го до прозрачност, добавете фино нарязаното червено зеле, като изхвърлите най горните листа.Задушете за 5- 8 минутки. Изсипете в купа, добавете обелената и нарязана на кубчета ябълка и залейте с маринатата от лимон, сол, захар и черен пипер.
Да ви е сладко с Креми!
Коментари
Публикуване на коментар
Оставете Вашето мнение или препоръка към нас.